Frakt og Levering - Spillbord
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Frakt og Levering

Ønsker du ditt spillbord tilsendt? Ta kontakt med oss på telefon 90847634 eller e-post.
Alle våre spillbord er tunge, slik at fraktpris varierer utifra hvor kunden bor.
Alle priser på vår hjemmeside er priser hentet på vårt lager i Tønsberg.

Ved eventuell retur, må kunden dekke den faktiske kostnaden på frakt.

Når du mottar varen ber vi om at du kontrollerer den. Du må alltid kontrollere at emballasjen ikke er skadet og at antall kolli stemmer. Hvis varen er skadet under transport skal dette noteres på transportørens leveringsskjema. Skade/manko må alltid meldes til oss omgående og senest innen samme dagen at du har mottatt varen.

Vi har ansvaret frem til varen overtas av deg. Dersom produktene har skade eller mangler, kan du kreve retting av feilen, erstatning, ny vare eller at kjøpet heves. Krever du ny vare forutsetter det at varen fortsatt er lagervare på vårt lager.

Melding om feil, skade eller mangler skal sendes inn på e-post da vi må ha skriftlig dokumentasjon på dette.

Hjemlevering

Spillbord.no benytter seg av forskjellige frakt selskaper, utifra hvor du bor, og hvem selskap som kan levere til dere på tryggest å best mulig måte. Siden alle våres produkter er såpass tunge.Vil alltid spillbord.no velge den transporten vi tenker er best for både kunden og spillbord.no

Hent selv

Varene kan avhentes fra vårt lager på Jordbærveien 31, 3153 Tolvsrød.

NB! Husk at du alltid må ringe eller sende e-post for å avtale tid for avhenting av din vare.

Dersom du kommer før dette er gjort kan det være at våre lagerarbeidere ikke er tilstede og vi kan da ikke garantere for at varene er fysisk tilstede. Eller at det er noen som kan møte dere på stedet.

Fraktpriser

Alt sendes direkte fra Norge uten gebyrer og ingen toll.

Status på levering

Lagervarer sendes normalt i løpet av en til to virkedager. Tidspunktet du bestiller avgjør når vi kan plukke, pakke og sende din ordre. Transporttiden vil variere noe avhengig av leveringsadresse og hvilken fraktmetode du velger.