Betaling - Spillbord
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Betaling

Under ser du en liste med våre betalingsalternativer:

  • Klarna: Vi samarbeider med Klarna for å tilby deg fleksible og enkle betalingsmåter, som faktura og kortbetaling, slik at du kan handle det du vil ha, når du vil ha det.
  • Vipps: Du kan betale raskt og enkelt med Vipps. Beløpet blir reservert når ordren er bekreftet og pengene trekkes når ordren er sendt. Krever smarttelefon med Vipps-app og brukerkonto. Betaling via Vipps følger DNB sine brukervilkår.

Vi sender ikke varer i oppkrav.

Kjøp nå, betal senere med Klarna.

Vi samarbeider med Klarna for å tilby deg fleksible og enkle betalingsmåter, slik at du kan handle det du vil ha, når du vil ha det.

Betaling-1

Det er trygt, enkelt og smoooth

Velg Klarna i kassen for å kjøpe nå og betale senere. Da kan du motta varene før du betaler for dem. Du kan også velge å dele opp betalingen over tid, eller du kan betale alt med én gang. Det er enkelt, raskt og trygt, og du er alltid dekket av Klarnas Kjøperbeskyttelse.

Del opp.

Del opp kjøpet ditt i håndterbare avdrag. Du legger inn en enkel kredittsøknaden, og får svar umiddelbart om du er godkjent og kan fullføre bestillingen. Når du har blitt godkjent og kjøpet er gjennomført administrerer du betalinger i Klarna-appen. Mer informasjon finnerdu her.

Kjøp nå. Betal senere.

Kjøp det du ønsker deg i dag. Betal først etter at du har mottatt varene og bestemt deg for å beholde dem. Din 30 dagers betalingsperiode starter når produktet sendes. Klarna-appen gir deg full oversikt over betalinger og gjør det enkelt å returnere varer. Fakturavilkårene finner du her.

Hvordan betale med Klarna

Legg varene i handlekurven og fortsett til utsjekk
Velg Klarna ved utsjekk og velg hvordan du ønsker å betale for varen(e)
Ha kontroll over dine bestillinger og betalinger i Klarna-appen

Shopping blir smoooth med Klarna-appen

Klarna-appen gir deg full kontroll. Du kan betale med ett klikk, se dine kjøp og velge
hvordan du vil betale selv etter at kjøpet ditt er gjennomført. Appen sender deg også
påminnelser når det er på tide å betale et kjøp – og hvis det er noe du lurer på kan du kontakte kundeservice i appen 24/7

Sikker betaling

Klarna bruker de nyeste sikkerhetsmekanismene for å beskytte informasjonen din og forhindre uautoriserte kjøp. Klarnas Kjøperbeskyttelse fratar deg alt ansvar i forbindelse med svindel.

Betaling-2

Ofte stilte spørsmål

Ser du ikke spørsmålet ditt her? Sjekk ut Klarnas komplette FAQ-side. Du kan nå Klarna nårsom helst på
https://www.klarna.com/no/kundeservice/ eller ved å laste ned Klarna-appen.

Hva er en Klarna faktura?

Når du velger å handle med faktura fra Klarna, skal du alltid få det du har bestilt før du betaler. Du betaler heller ikke for varer som er feil, eller som ikke dukker opp. Det er enkelt, risikofritt og praktisk. Fakturaen vil vanligvis ha en betalingsfrist på 30 dager fra varene sendes til deg. All informasjon du trenger for å betale finner du på fakturaen.

Betaling-3

Om Klarna

Klarna er et av Europas raskest voksende selskaper og en ledende leverandør av betalingsløsninger. Klarna sin visjon er å gjøre alle betalinger “smoooth”, ved å tilføre verdi til både kunder og forhandlere, med unike betalingsmetoder og en suveren kundeopplevelse.

Med mer enn 3500 medarbeidere i hele 17 markeder, er Klarna løsningen for over 90 millioner kunder og 250 000 bedrifter. Klarna tilbyr kortbetaling, faktura og delbetaling, og gir dermed kundene mulighet til å selv bestemme når og hvordan de ønsker å betale.

klarna Norge